Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
- 1300 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 90 mg
Alternatif tarifler
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 godz. 40 min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Carottes glacées au miel
1sa 20 dk
Fond de volaille
45 min
Cuisses de poulet sous-vide
1sa 30 dk
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min