Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'huile de friture
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 2 branches de thym citron, effeuillées
- 1 jaune d'œuf
- 150 g d'eau très froide
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g de fécule
- 100 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 800 g de calamars, coupés en anneaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 259.8 kJ / 61.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 3.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 69.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Beignets d'huîtres au thym
35 Min
Crabe farci aux herbes
1h 20 min
Rouleaux de printemps aux crevettes et au poisson
1h
Raviolis de crevettes
50min
Poulpe mariné
7h 5min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50 min
Sauce américaine
55min
Rouille
10 min
Sauce armoricaine
1h
Beignets de crevettes
35 Min
Dim sum "Shao mai"
1h 45min