![Rye seed loaf Rye seed loaf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/199792a6-013b-49d2-865e-b3d9eea286f7/Derivates/c2e2f5e3-944b-4ffa-b9d2-a43a9d338d3d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 39.4 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 311.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fig and walnut bread
3h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Everyday sourdough loaf
4sa 20 dk
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Caraway rye bread
18 godz. 20 min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Spelt bread
26 Std.
Hemp milk
5 Min
Rye Flatbreads
2h 10min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Rye sourdough starter powder
24 Std. 10 Min