
Cihazlar ve Aksesuarlar
Rye seed loaf
Hazırlık 15 dk
Toplam 28sa 10 dk
12 portions
Malzemeler
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
231.2 kcal /
971.1 kJ
Protein
7.8 g
Yağ
3.6 g
Karbonhidrat
39.4 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Sodyum
311.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Sourdough at home
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda