Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Custard (TM6)
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Lemon curd (TM6)
15min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2hod. 15min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28sa 30 dk
Brandy custard (TM6)
15min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min