![Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6) Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7803b9b2-45b1-4479-a083-7f3a21d8ff00/Derivates/4ee76e7f-f420-4233-afc7-53bb41608fa0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Değerlendirme yok
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min