Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g fresh ricotta cheese
Basil oil
- 70 g fresh basil, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 125 g grapeseed oil
Gnudi
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch nutmeg
- 1 pinch sea salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 500 g plain flour
- 1000 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 tbsp unsalted butter
Serving
- 300 g cherry tomatoes, mixed, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4334.1 kJ / 1031.9 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 78.6 g
- Yağ
- 66.8 g
- Doymuş Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 426.7 mg
Alternatif tarifler
Chunky Guacamole
10min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Salsa verde
5min
Caesar salad dressing
10min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Pickled vegetables
745 Std.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Caramelised leek and feta tart
2u. 25min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Baked artichoke dip
35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min