![Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie) Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ffd1f327-2dbd-4dba-94eb-bcdc492128e3/Derivates/d980071e-14b8-4e2f-bd18-43d341eaa786.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g fresh ricotta cheese
Basil oil
- 70 g fresh basil, leaves only
- boiling water, to blanch
- ice cold water
- 125 g grapeseed oil
Gnudi
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch nutmeg
- 1 pinch sea salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 500 g plain flour
- 1000 g water
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 tbsp unsalted butter
Serving
- 300 g cherry tomatoes, mixed, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4334.1 kJ / 1031.9 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 78.6 g
- Yağ
- 66.8 g
- Doymuş Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 426.7 mg
Alternatif tarifler
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Salmon niçoise salad
35min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30 min
Gin-cured ocean trout salad
30sa 20 dk
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Chilli mussels with risoni
35min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Traditional crème brûlée
25h