![Miso corn purée with almond ricotta Miso corn purée with almond ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE333D40-51E0-48A5-91AF-35689BE1A24E/Derivates/cc83e623-f6d5-48fe-911f-7da0539db016.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almond ricotta
- 200 g blanched almonds (see Tips)
- 160 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 ¼ tsp salt
- 2 tsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch garlic powder
Miso corn purée
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 eschalot, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 - 4 sweet corn cobs, kernels removed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g filtered water
- 1 ½ tbsp shiro (white) miso paste
- 50 g roasted whole red pepper strips (optional)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2164.7 kJ / 515.4 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Lif
- 13.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Silverbeet dahl
8小时 40 分钟
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22sa 5 dk
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Mushroom stock paste
1hod. 35min
Vegan mayonnaise
15min
Mushroom stroganoff
20 Min
Vegan tiramisu
3hod. 20min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Vegan moussaka
1h 50min