Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Curry sauce
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp water
- 20 g vegetable oil
- 2 onions, cut into thin slices
- 1 tsp ground cumin
- ¼ tsp black peppercorns
- 3 dried bay leaves
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tbsp curry powder
- 400 g apple cider vinegar
- 200 g light brown sugar
- 1 tsp sea salt
Fried fish
- 100 g plain flour
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 eggs
- vegetable oil, to deep fry
- 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1647.2 kJ / 393.7 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 418.2 mg
Alternatif tarifler
South African curry mince
45 min
Vetkoek (fet-cook)
1 Std. 35 Min
South African yellow rice
20 min
Pumpkin fritters
35min
Traditional bobotie
1h 30 min
Curry pork sosaties
24 Std. 30 Min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
Malva pudding
50min
Buttermilk rusks
29h 25min
Curried green beans
40 Min
Chicken à la king
40 Min
Mealie bread
55 min