![Tuna nicoise salad (gut health) Tuna nicoise salad (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BECCE8A9-C1CE-4016-8153-E598A44D8F82/Derivates/65553A01-16F7-4638-925F-1E1927175541.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1917.8 mg
Alternatif tarifler
Salmon niçoise salad
35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Mango salmon bowl
40min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min