Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1917.8 mg
Alternatif tarifler
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min