Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 33.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 1917.8 mg
Alternatif tarifler
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Tuna avocado bowl
45min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Salmon niçoise salad
35 Min