Uyumlu sürümler
Esparguete preto com frutos secos, anchovas e molho de tomate
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g broa de milho
- 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo esparguete preto
- 2 dentes de alho
- 100 g caju
- 50 g passas de uva
- 40 g filetes de anchova, em óleo
- 150 g vinho tinto
- 100 g polpa de tomate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2762.7 kJ / 660.3 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 93.3 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 828.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de beldroegas
40 min
Esparguete à Nerano
30 min
Sopa de grão com agrião e chouriço
30 min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 min
Clafoutis de tomate-cereja
50 min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 min
Lasanha de cogumelos, espinafres e tomate
1h 10min
Penne com curgete e molho de feijão
35 min
Creme cor de laranja
50 min
Massa preguiçosa
1 Std.
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 min