Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 400 g de radis roses (env. 1 botte), et un peu en rondelles pour la finition
- 20 g de beurre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670.8 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 563.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté carottes, navets et chorizo
25 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5 Std.
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 λεπτ.
Soupe de panais à la cannelle
45min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Velouté de céleri au lait de coco
35 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 λεπτ.