Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratinée aux oignons
50min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Crème de chou-fleur
30 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Crème de maïs au cumin
30 Min
Crème de pois chiches au lard
30 Min
Soupe à l'ail
40 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Tourin à l'ail
25 Min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1ωρ. 10 λεπτ.
Potage Saint-Germain
45 Min