Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tourin à l'ail
25min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1 Std. 10 Min
Crème de pois chiches au lard
30min
Potage Saint-Germain
45min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Soupe à l'ail
40min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Crème de maïs au cumin
30min
Soupe au lait
20min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min