Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2j 15 menit
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Figues farcies
20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3u. 30min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Verrine saumon-endive
10min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1sa 35 dk
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min