![Mousse au roquefort, poire et gingembre Mousse au roquefort, poire et gingembre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d44b993f7e07fe1bcffb6ad04753bc4a/Derivates/9bb5e44c1ec60293e4f7998ed49007d8ba319f3f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12 godz.
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.