Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 godz. 20 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min