Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe paysanne au lard
55 min
Soupe de laitue
35 min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Soupe d'alpage
40 min
Soupe à l'ail
40 min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 min
Soupe à l'oignon
1h 10 min
Soupe de poulet à l'estragon
25 min
Soupe rustique
12h
Velouté de céleri au stilton
35 min
Velouté d'endive
35 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min