Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Soupe au chou
45 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Velouté d'endive
35min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Soupe à l'oignon
1h 10min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Potage Saint-Germain
45 Min