Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g quinoa
- 425 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 3 pinch ground black pepper
-
250
g fresh edamame beans
veya frozen edamame beans, defrosted - 200 g kale, thick stems removed, chopped
- 200 g tenderstem broccoli, halved lengthways
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 1 fennel bulb, finely sliced (approx. 150 g)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces, large stalks discarded
- 5 g fresh mint leaves
- 50 g pomegranate seeds
- 30 g cider vinegar
- 15 g lemon juice
- 10 g maple syrup
- 1 tsp sumac
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1980 kJ / 475 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 924 mg
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1u. 15min
Smoky Couscous Salad
20 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Asian Chopped Salad
20 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Mexican Quinoa Salad
30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min