Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 25.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 318.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte au beurre rouge
40min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Beurre blanc
25 min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2h
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min