Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 6 filets de sandre, désarêtés, avec leur peau
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec, type muscadet
- 180 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1511.3 kJ / 363.5 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 25.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 318.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beurre blanc
25 min
Sauce beurre blanc
20min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1u.
Sauce beurre blanc
20min
Beurre blanc
20min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1u.
Lotte au beurre rouge
40min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1u.