Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 63.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce bordelaise
45 min
Mayonnaise au curry
10min
Sauce soubise
30 min
Sauce au poivre
25 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Sauce périgourdine
35 min
Sauce cocktail
10min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Beurre d'escargot
10min
Sauce gribiche
15 Min