Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Protein
- 78.5 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 50.5 g
- Doymuş Yağ
- 25.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 2447.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Risotto lotte et lard
50 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Cassolette de poissons
1 Std.
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Champignons farcis
13 godz. 15 min
Salade de rouget aux figues
50 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Raie aux câpres
45 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min