![Cuisson des bigorneaux Cuisson des bigorneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D23A9303-AF41-4A6B-92D1-1102B15284DA/Derivates/30e569af-7fd5-4ced-be1e-19ee8b541477.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de bigorneaux
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 644.8 kJ / 152.5 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1654.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillette de sardine au citron
5 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Maquereaux à la moutarde
30 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Beurre blanc
25 Min
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Palourdes et amandes farcies
40 Min
Rillettes de maquereau
1 Std. 30 Min
La cuisson des langoustines
40 Min
Kig ha farz
1 Std. 15 Min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min