![Sous vide asparagus with poached eggs (TM5) Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5B42349-409B-4E3D-8259-1C98AC9395DC/Derivates/a8de0c2d-08be-4ded-b5ee-5289b82ccd11.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 125.7 mg
Alternatif tarifler
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Vegan Tangzhong Bread
3 Std. 5 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min
Mushroom cappuccino
25 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min