
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions
Malzemeler
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
111.6 kcal /
468.5 kJ
Protein
9.3 g
Yağ
7.4 g
Karbonhidrat
1.4 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
1.7 g
Sodyum
125.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Sous vide (TM5) with blade cover
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda