Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 125.7 mg
Alternatif tarifler
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Chunky Guacamole
10min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Smoked honey and dill salmon
1h 5 min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min