Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 125.7 mg
Alternatif tarifler
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Cooking potatoes
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Steamed Chinese greens
30 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Steamed greens with lemon feta
20min
Cooking gnocchi or pasta
35min