Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions
Malzemeler
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
125.7 mg
Protein
9.3 g
Kalori
468.5 kJ /
111.6 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
1.7 g
Karbonhidrat
1.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min.
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min.
Goi muc (squid salad)
45 min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min.
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5 min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min.
Steak Sauce
30 min.
Fish with ginger lime sauce
35 min.