Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)

Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)

4.5 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions

Malzemeler

  • asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
    300 g
  • olive oil
    2 tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • whole eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 111.6 kcal / 468.5 kJ
Protein 9.3 g
Yağ 7.4 g
Karbonhidrat 1.4 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 1.7 g
Sodyum 125.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...