Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 garlic cloves
- 30 g olive oil
-
1
small green chilli
veya ½ tsp dried chilli flakes, adjust to taste - 500 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 tbsp tomato purée (concentrated) (40 g)
- 20 g fresh coriander, roughly chopped
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 31.4 g
Alternatif tarifler
Shakshuka
50 Min
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Freekeh pilaf with broad beans
1 Std.
Vegetable harrira soup
45 Min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Ras el Hanout
15 min