![Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke) Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EEB78EBB-0B2E-4213-B550-E2B8BC881DB4/Derivates/3DCFDB71-39CA-4249-AF9F-838A4CFAB49B.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 75 g brown onion
- 3 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 10 g dried porcini mushrooms, crumbled
- 150 g red wine
- 250 g fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
- ½ tsp salt
- 200 g cream cheese
- 2 tsp dried pepperleaf (see Tips)
- ½ tsp Dijon mustard
- fresh chives, cut into small pieces, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 467 kJ / 111 kcal
- Protein
- 2.391 g
- Karbonhidrat
- 1.469 g
- Yağ
- 10.662 g
- Lif
- 0.859 g
Alternatif tarifler
Baked artichoke dip
35min
Cucumber and mint raita
30min
Spiced tomato chutney
30min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1j
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Coriander chilli chutney
5 menit
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25u. 10min
Rosemary and eschalot gravy
30min