Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 35 g d'huile d'olive
- 350 g de bar, détaillé en petits dés (1 bar entier de 700 g environ) (voir "Conseil(s)")
- 2 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 765.5 kJ / 183.8 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 258 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 Min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Tartare de bar
10 Min
Carpaccio de saint-jacques à la coriandre et huile d'avocat
15 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Ceviche de dorade
10 Min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min