
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de poisson les parures seulement (demandez à votre poissonnier)
- 400 g d'eau
- 1 oignon pelé et coupé en quatre
- 1 feuille de laurier
- 400 g de vin blanc sec
- 2 branches de céleri coupées en tronçons
- 3 c. à soupe de coriandre fraîche hachée
- 3 c. à soupe de persil frais haché
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 8 petites pommes de terre pelées
- 1 poireau émincé
- ½ poivron rouge coupé en lanières
- 4 pois mange-tout
- 4 asperges vertes surgelées, coupées en deux (isteğe bağlı)
- 1 carotte pelée et coupée en bâtonnets
- 600 g de poisson blanc (cabillaud, flétan)
- 1 filet d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 252 kcal / 1073 kJ
- Protein
- 32 g
- Yağ
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g