Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 356 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veau bolognaise et polenta
35 min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Pizza de polenta à l'andouille
45 min
Polenta aux olives
45 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Polenta au gorgonzola
25 min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min