Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 356 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta au gorgonzola
25 Min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1 Std.
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 Std.
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 Min
Côtes de chevreau et polenta au pesto de menthe
1 Std. 40 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min