Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de almejas frescas
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 12 gambones frescos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 500 g de agua
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento verde
- 100 g de pimiento rojo
- 1 cucharada de pimentón
- 4 - 5 pimientos del piquillo
- 250 g de patatas chascadas
- 1000 g de pulpo cocido en trozos de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 nécoras frescas, cortadas por la mitad
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1149 kJ / 275 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1005.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Espaguetis integrales con mejillones
45min
Pulpo y rape amariscado
1h 15min
Merluza a la koskera
45min
Conchas de pasta con marisco y tapenade
1h 10min
Marmitako de pulpo
40 Min
Caldereta de dorada
40 Min
Guiso de pulpo
45min
Patatas con mejillones
30 Min
Rape en salsa americana
1h
Guiso marinero
1h 20min
Paella de marisco
50 Min