Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 2 centollos vivos (aprox. 500 g c/u)
- 50 g de queso cabrales
- 50 g de sidra natural asturiana
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 2369 kJ / 567 kcal
- Protein
- 72.39 g
- Karbonhidrat
- 0.29 g
- Yağ
- 30.68 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Bígaros al vapor de algas
30 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Almejas a la marinera
30 Min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min
Mariscada
3h 30min
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Cangrejos de río en salsa
30 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min