Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1203 kJ / 287 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 14.65 g
- Yağ
- 13.96 g
- Lif
- 1.44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chipirones rellenos
1h 10min
Tigres
1sa
Almejas a la marinera
30min
Fumet de pescado y gambas
20 dk
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Txangurro
1h 10min
Centollos con cabrales y sidra
1sa
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1sa
Mariscada
3h 30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min