Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buey de mar relleno
- 500 g de agua
- 1 buey de mar vivo (500-700 g)
- 50 g de lomo de rape (sin piel ni hueso)
- 2 gambones crudos enteros
- 50 g de puerro en rodajas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de harina
Provenzal
- 1 ramita de perejil fresco
- 10 g de pan
- ½ diente de ajo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1203 kJ / 287 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Karbonhidrat
- 14.65 g
- Yağ
- 13.96 g
- Lif
- 1.44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tigres
1 Std.
Almejas a la marinera
30 min
Mariscada
3 Std. 30 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Fumet de pescado y gambas
20min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Chipirones rellenos
1h 10 min