Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de aceite de oliva
- 50 g de harina de trigo
- 4 truchas frescas limpias espolvoreadas con sal
- 1 cebolla en octavos (aprox. 200 g)
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 4 dientes de ajo con piel, chafados
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 7.4 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 250.6 mg
Alternatif tarifler
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Porrusalda con bacalao
40min
Bonito a la riojana
50min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Níscalos guisados
30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Marmitako
40min