Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 14.9 g
- Sodyum
- 2528.8 mg
Alternatif tarifler
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Chicken with capsicum
45 Min
Garlic mushrooms
25min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Garlic prawns
25min
Tomato basil chicken stew
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Beef "Burgundy"
40min