Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 14.9 g
- Sodyum
- 2528.8 mg
Alternatif tarifler
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Raw kibbeh
15min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Sicilian prawn salad
40min
Sunny gazpacho
25 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Fish soup
40min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Soula's Spanakopita
1h 35min