Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 14.9 g
- Sodyum
- 2528.8 mg
Alternatif tarifler
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Irish lamb stew
6u. 20min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Samke harra
35min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chicken chasseur
1h 50 min.
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min