Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)

Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)

3.5 106 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)
    1200 g
  • chicken wings skin on
    500 g
  • carrot cut into pieces
    1
  • potato (approx. 100 g), cut into pieces
    1
  • celery stalk cut into pieces
    1
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • olive oil
    1 tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • white rice (medium-grain)
    150 g
  • egg
    1
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
    1 sprig

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 243.9 mg
Protein 25.5 g
Kalori 1521.3 kJ / 363.6 kcal
Yağ 18.8 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 5.6 g
Karbonhidrat 22.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...