Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Basil Pesto
10min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Baba Ganoush
1h
Choron Sauce
20 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Salsa Verde
10min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min