Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sumac and Tahini Houmous
10min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Basil Pesto
10min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h