Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Miso Aubergine
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
670 mg
Protein
4 g
Kalori
654 kJ /
156 kcal
Yağ
6 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide with Blade Cover
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Risotto
30 dk
Sous-vide Teriyaki Salmon
1sa 20 dk
Japanese toasted sesame salad dressing
10 dk
Mint Courgettes
30 dk
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 dk
Onion Soup
1sa
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1sa
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 dk
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 dk
Miso Cod with Broccoli Rice
25 dk
Salmon with Aromatics at 50°C
1sa 40 dk
Sumac and Tahini Houmous
10 dk