Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
3 g
Kalori
735 kJ /
176 kcal
Yağ
12 g
Lif
4.8 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
JAPANESE CUISINE
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1sa
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 dk
Sous-vide Teriyaki Salmon
1sa 20 dk
Sous-vide Miso Aubergine
2sa 50 dk
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 dk
Asian Vinaigrette
5 dk
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1sa 30 dk
Miso Cod with Broccoli Rice
25 dk
Prawn and Miso Noodle Soup
20 dk
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 dk
Miso fish with Asian greens
24sa 45 dk
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 dk