Cihazlar ve Aksesuarlar
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
3 g
Kalori
735 kJ /
176 kcal
Yağ
12 g
Lif
4.8 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
JAPANESE CUISINE
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Miso Marinade
10min.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24hod. 55min.
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min.
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min.
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min.
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min.
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min.
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min.
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min.
Miso salmon broth
40min.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.