Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 20 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 10 g toasted sesame seeds
- ½ tsp caster sugar
- ½ tsp Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)
- 1000 g water
- 2 aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 393 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yasai Yaki
25min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Stir-fried Vegetables
10min
Steamed Tofu
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Celery and Cashew Nuts
20min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Miso Soup with Vegetables
30min