Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g mirin
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g honey
- 10 g light brown sugar
- 100 g white miso paste
- Besin Değeri
- şuna göre 280 g
- Kalori
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 84.5 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 3738.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basil Pesto
10min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min
Asian Chopped Salad
20min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Tuna Poke Nachos
30 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Asian Vinaigrette
5 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Salsa Verde
10min