Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g mirin
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g honey
- 10 g light brown sugar
- 100 g white miso paste
- Besin Değeri
- şuna göre 280 g
- Kalori
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 84.5 g
- Yağ
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 3738.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Tuna Poke Nachos
30min
Baba Ganoush
1h
Basil Pesto
10min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Salsa Verde
10min