Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
- 300 g Kalbfleisch (siehe Tipp)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, siehe Tipp
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weißen Leberkäse (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1570 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50min
Kochsalami
20u. 30min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2j 10 menit
Feine Streichwurst
14h 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Extrawurst
14h 10min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40 min