Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 200 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1810 kJ / 432 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1983 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salzburger Bierfleisch
6h 50min
Weißwurst im Glas
14h 30 min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15h
Eierwurst
14h 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2u. 45min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Feine Streichwurst
14h 30 min
Bayerischer Leberkäse
14h 30 min