Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3363 kJ / 802 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Ossobuco sous-vide
13h
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 Std. 45 Min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 godz. 30 min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min