Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3363 kJ / 802 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3h 45min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 godz. 20 min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Fruchtiges Pulled Pork
9sa 10 dk
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min