Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
veya 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3363 kJ / 802 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Zwiebeln anbraten
25min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1sa 30 dk