Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 807 kJ / 194 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 80 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 Std. 45 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min