Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Couscous
-
8
oz couscous
veya 8 oz Israeli couscous, quick cooking - ½ tsp salt
- 16 oz vegetable stock
- 1 lemon
Salmon
- 4 salmon fillets (approx. 5 oz ea.)
- 1 tsp ras el hanout (see Tip)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 tsp honey
Soup
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz celery, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 tbsp tomato paste
- ½ tsp salt
- 15 oz canned chickpeas, drained, rinsed
- 3 tbsp harissa paste
- 16 oz vegetable stock
- 6 oz water
- ¼ bunch fresh cilantro, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- 2 tbsp pine nuts, toasted, plus extra to garnish
- 4 tbsp plain Greek yogurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2799 kJ / 669 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 1574 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15p
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Steamed Cod Over Greens
40min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Lentil Salad
35min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Southwest Quinoa
40min