Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 ½ TL Dijon-Senf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 2 ½ TL Dill
- 1440 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g)
- 10 g Butter, kalt
- 300 - 400 g Fenchel, halbiert
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Apfel, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1sa 20 dk
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1sa 30 dk
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1sa 30 dk
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2sa
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Hähnchen Teriyaki
2sa
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1sa 30 dk