Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 ½ TL Dijon-Senf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 2 ½ TL Dill
- 1440 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g)
- 10 g Butter, kalt
- 300 - 400 g Fenchel, halbiert
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Apfel, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Salat mit Steak-Streifen
35min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min