Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 min
Kabeljau-Salat mit Sellerie und Tomaten
1 Std. 15 Min
Black-Tiger-Salat
1j 30 menit
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j
Matjes mit Radieschensalat
50 menit
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20 min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 menit
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1j
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min