Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gegart, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL frische Thymianblättchen
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 Std.
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 Std.
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.
Kabeljau-Salat mit Sellerie und Tomaten
1 Std. 15 Min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45 min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10 Min