Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 ½ TL Dijon-Senf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 2 ½ TL Dill
- 1440 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g)
- 10 g Butter, kalt
- 300 - 400 g Fenchel, halbiert
- 1 rote Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Apfel, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Black-Tiger-Salat
1 godz. 30 min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1h 15min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min