Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Rote Bete, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 1490 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
-
4
Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (à ca. 100 g)
veya 4 Seeteufelfilets, ohne Haut und Gräten, 3 cm dick (à ca. 100 g) - 1 EL frische Thymianblättchen
- 10 g Butter, kalt
- 100 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1 godz.
Rinderrouladen mit Zwiebel-Pflaumen-Füllung
2 godz. 30 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Kokos-Möhren-Rohkost mit Garnelen
20 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Lammfilets mit Lavendel
13h
Kalbskoteletts Sous-vide
1 godz. 10 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min