Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Nudel-Steak-Salat mit Apfel-Dressing
30min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2 Std. 10 Min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1h
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40min