Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1h
Mini-Oliven-Hackbraten mit Tomatensauce
50min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min