Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 459 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25 min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40 min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50 min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min