Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g carrot, cut into slices (1 cm)
- 70 g celery stalk, cut into thin slices (5 mm)
- 250 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 150 g bacon cubes
- 50 g white wine
- 2 tbsp plain flour
- 800 g skinless boneless turkey leg meat, cut into pieces (4 cm)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnising
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2307.8 kJ / 549.5 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2166.5 mg
Alternatif tarifler
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Pork with black bean sauce
30 min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 Std. 5 Min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min