Pumpkin and ricotta cannelloni

Pumpkin and ricotta cannelloni

4.7 230 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions

Malzemeler

  • pumpkin cut into cubes (1 cm)
    300 g
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra for frying
    20 g
  • fresh sage leaves plus extra for frying
    3
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    50 g
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    30 g
  • fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
    50 g
  • ricotta (see Tips)
    300 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • cannelloni shells (see Tips)
    250 g
  • pine nuts toasted, for sprinkling

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 292.8 kcal / 1229.6 kJ
Protein 12.4 g
Yağ 18.6 g
Karbonhidrat 16.6 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 7 g
Sodyum 1396.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...