Cihazlar ve Aksesuarlar
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1396.3 mg
Protein
12.4 g
Kalori
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Yağ
18.6 g
Lif
5.4 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
16.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Vegetarian sausage rolls
40 dk
Mexican stack
45 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1sa 15 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Lentil bolognese
30 dk
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1sa
Black bean enchiladas
1sa 20 dk
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 dk
Tuna mornay
45 dk