Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts, toasted, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1229.6 kJ / 292.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 18.6 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1396.3 mg
Alternatif tarifler
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25 min
Vegetable lasagne
1h 35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Mexican stack
45 Min