![Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy) Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/680c9aa2c81ea289e6562ff07e672b5e/Derivates/56fea5dd549623b92fac1802241517a91adc54cf.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ red onion
- 30 g fresh parsley, leaves only (approx.½ a bunch )
- 4 garlic cloves
- 500 g beef mince
- 75 g roasted pine nuts
- 100 g dried currants
- 35 g kecap manis
- 100 g panko breadcrumbs
- 2 eggs
- 1 tbsp paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 - 2 tsp sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 442.8 kJ / 105.8 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 216.5 mg
Alternatif tarifler
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Chunky bolognese
50 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Cheese and bacon scones
35 min
Lamb sausage ragu
30 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Traditional sausage rolls
50 min