Cihazlar ve Aksesuarlar
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Hazırlık 30 dk
Toplam 55 dk
25 pieces
Malzemeler
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
-
roasted pine nuts75 g
-
eggs2
-
dried currants100 g
-
kecap manis35 g
-
paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
216.5 mg
Protein
5.1 g
Kalori
442.8 kJ /
105.8 kcal
Yağ
6.6 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
7.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Souvlaki lamb couscous salad
25 dk
Curried sausages
40 dk
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Cottage pie
1sa 30 dk
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 dk
"Hug in a mug" chicken soup
30 dk
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 dk
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 dk
Shredded Lamb ragù
1sa 25 dk
Chicken and risoni bake
1sa 15 dk
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 dk
Filo chicken pie
45 dk