Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)

4.7 82 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 55 dk
25 pieces

Malzemeler

  • red onion
    ½
  • fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )
    30 g
  • garlic cloves
    4
  • beef mince broken into pieces
    500 g
  • roasted pine nuts
    75 g
  • eggs
    2
  • dried currants
    100 g
  • kecap manis
    35 g
  • paprika
    1 tbsp
  • dried chilli flakes
    2 tsp
  • panko breadcrumbs
    100 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ - 1 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 216.5 mg
Protein 5.1 g
Kalori 442.8 kJ / 105.8 kcal
Yağ 6.6 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 1.8 g
Karbonhidrat 7.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...