![Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c279391f-8804-4e16-a6da-7d627532097e/Derivates/b1606b77-4032-480e-b015-6a63bd263dca.jpg)
Uyumlu sürümler
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 3.4 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 472.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef rendang
6h 20min
Wonton soup (pork)
45min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Gyoza meatballs
35 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Pad kra pow
45min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min