![Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®) Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C37096BC-EADF-4B94-8E51-968FCF6ECC39/Derivates/52C6078D-110D-4284-85DD-856F9EF2C62F.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1464.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken teriyaki
20min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Asian-style pork noodles
1h
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Hoisin pork bowl
30min
Sticky sesame chicken
40min
Niu rou mian (beef noodles)
35min