Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1464.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chicken teriyaki
20min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min