Cihazlar ve Aksesuarlar
Korean beef bulgogi (TM6)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1411.3 mg
Protein
30.1 g
Kalori
1811.5 kJ /
433 kcal
Yağ
27 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
17.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Less waste, more food with Thermomix®
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1sa 20 dk
Chicken and Chinese sausage rice
50 dk
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1sa 50 dk
Bibimbap (beef rice bowl)
1sa 25 dk
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 dk
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1sa 20 dk
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1sa 25 dk
Korean bao beef sliders
2sa 10 dk
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 dk
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1sa 25 dk
Hainanese chicken and rice
1sa 50 dk
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 dk