![Korean beef bulgogi (TM6) Korean beef bulgogi (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d606a9e8-1a0e-48f2-a7c7-a0bd14519310/Derivates/23817c63-4dc7-41b2-bbff-760029236c75.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 1411.3 mg
Alternatif tarifler
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean fried chicken
4h
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Chicken teriyaki
20min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Pad kra pow
45min
Honey BBQ Chicken
1h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min